Drukwerk

Rouwkaarten, rouwadvertenties en dankbetuigingen                                                                                                        .

Rouwbrieven en rouwkaarten
Met een rouwkaart geeft u kennis van het overlijden van een dierbare en stelt u familie, vrienden, kennissen, collega's of bekenden op de hoogte van de uitvaartplechtigheid.

Rouwkaarten kunnen geheel naar wens worden gemaakt. Een traditionele rouwbrief, een rouwkaart met een illustratie of een rouwkaart geheel ontworpen naar eigen inzicht, met een foto van de overledene of van bijvoorbeeld een schilderij.

Gaat uw voorkeur uit naar een traditionele rouwkaart met een illustratie, dan kunt u via de link Lydiauitvaart/rouwkaart de rouwkaart uitkiezen die bij u past. 
.

Wilt u liever een persoonlijke rouwkaart, dan help ik u graag bij de opmaak hiervan. Ook kan ik u helpen met aanhefteksten en gedichten ter inspiratie.

Rouwadvertentie
Wilt u veel mensen bereiken om het tijdstip van de uitvaartplechtigheid bekend te maken, dan is het plaatsen van een rouwadvertentie aan te bevelen. 

Dankbetuiging
Veelal wordt er na zes weken na de uitvaart een dankbetuiging verstuurd naar alle belangstellenden. De dankbetuiging kan in dezelfde style worden opgemaakt, als de rouwbrief of rouwkaart.

Graag neem ik de tijd om u een passend advies geven en de kosten voor u in kaart brengen.